Головна / Війна в Україні / Реорганізація 67-ї бригади ЗСУ: речник ОСУВ "Таврія" пояснив призначення нового керівництва

Реорганізація 67-ї бригади ЗСУ: речник ОСУВ "Таврія" пояснив призначення нового керівництва

2024/04/18 - 03:28
Реорганізація 67-ї бригади ЗСУ: речник ОСУВ "Таврія" пояснив призначення нового керівництва

Причина реорганізації 67-ї бригади ЗСУ та призначення нового керівництва у всіх ланках – це реалізація заходів, яка спрямована на нарощування спроможності в обороні.

Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Назар Волошин в ефірі "Еспресо".

"Загальне військове керівництво, яке керує і Збройними силами, і підрозділами, і в районі ведення бойових дій – це передусім для того, щоб упорядкувати військовий колектив. Насправді це реалізація заходів, спрямованих на нарощування спроможності в обороні, і вона перебуває винятково в компетенції військового керівництва", – зазначив він.

За його словами, йдеться, зокрема, про створення більш маневрених сучасних підрозділів, які призначені для виконання спеціальних і бойових завдань.

"Тому й виконуються такі заходи з метою покращення підрозділів, покращення ситуації, доукомплектування підрозділів, військової техніки", – пояснив військовий.

За словами Волошина, було виокремлено інші підрозділи – меншість тієї бригади для того, щоб створити кістяк та єдиний військовий організм, який виконуватиме певні завдання від керівництва ЗСУ.

"Безперечно буде ухвалено рішення, рішення вже ухвалене, про реорганізацію, зараз іде процес набору особового складу, доукомплектування як технікою, боєприпасами, так і особовим складом, ті чи інші посади обіймуть відповідні фахівці. Так само буде призначене керівництво від командира бригади, підрозділу й нижче по всіх відповідних ланках", – розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця".

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини