Головна / Новини / Безугла просить про переведення до Комітету з питань зовнішньої політики

Безугла просить про переведення до Комітету з питань зовнішньої політики

2024/09/17 - 23:02
Безугла просить про переведення до Комітету з питань зовнішньої політики

Народна депутатка Мар'яна Безугла подала заяву про звільнення з посади заступниці Комітету з питань оборони і перевести її до Комітету з питань зовнішньої політики.

Джерело: Безугла у Facebook, проєкт постанови глави фракції "Слуга народу" Давида Арахамії до голови Верховної Ради

Деталі: У проєкті Арахамія пропонує звільнити Марʼяну Безуглу з посади заступниці Комітету з питань оборони і перевести її до Комітету з питань зовнішньої політики.

Фото відповідної заяви також опублікувала Безугла у Facebook.

Що передувало:

  • 5 січня 2024 року комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити нардепку Мар’яну Безуглу від посади заступника голови комітету.
  • 10 січня спікер парламенту Руслан Стефанчук достроково завершив засідання парламенту після того, як група народних депутатів заблокувала трибуну з вимогою поставити на розгляд питання про відкликання Безуглої. Він заявив, що звільняти Безуглу з посади заступниці голови комітету з нацбезпеки, оборони та розвідки можна буде лише після відповідного рішення погоджувальної ради депутатських фракцій і груп.
  • 5 липня член комітету ВР з питань нацбезпеки нардеп Федір Веніславський заявив, що подасть на Безуглу заяву до Державного бюро розслідувань, оскільки на його думку, вона розголосила інформацію із закритого засідання комітету.
  • 17 липня Безугла вийшла з фракції "Слуга народу".

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини