Головна / Економіка / За Seeds for Ukraine на допомогу урожаю прийдуть міжнародні партнери

За Seeds for Ukraine на допомогу урожаю прийдуть міжнародні партнери

2023/04/29 - 23:43
За Seeds for Ukraine на допомогу урожаю прийдуть міжнародні партнери

Цього року українські фермери зіткнулися з численними складнощами через пошкодження техніки, недостатню кількість посівного матеріалу та заміновані ділянки угідь. Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє про оновлення партнерства з ініціативою Seeds for Ukraine, яка надає підтримку від іноземних підприємців, громад та агрокомпаній для надсилання посівних наборів на українські домогосподарства.

Зокрема, ініціатива цього року буде зосереджена на допомозі людям на звільнених територіях та в центрах для внутрішньо переміщених осіб. У планах підтримати 100 тисяч сімей і громад в областях, які найбільше постраждали від повномасштабної війни. Крім того, планується встановлення сотні теплиць на Харківщині та Херсонщині, де проблема замінованих територій відчувається найбільш гостро.

Минулорічний проєкт вже допоміг понад 10 тисячам домогосподарств отримати необхідний посівний матеріал та виростити урожай, тож нова ініціатива має на меті забезпечити необхідну підтримку для більшої кількості фермерських господарств в Україні.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини