Головна / Новини Світу / Twitter(X) почав масово видаляти фейки про війну в Ізраїлі

Twitter(X) почав масово видаляти фейки про війну в Ізраїлі

2023/10/12 - 17:35
Twitter(X) почав масово видаляти фейки про війну в Ізраїлі

Twitter почав боротьбу з фейками та акаунтами Хамас на тлі можливого блокування соцмережі в ЄС. Компанії довелося діяти швидко, оскільки їй дали лише добу на вирішення проблем.

Так, про зміни у Twitter заявила генеральна директорка компанії Лінда Яккаріно – вона заявила, що компанія перерозподілила ресурси, щоб швидко реагувати на різні ситуації.

– На сайті X немає місця терористичним організаціям або групам екстремістів, і ми продовжуємо видаляти такі акаунти в режимі реального часу. Ми займаємося виявлення фейків на тлі активної кризи, – заявила Яккаріно.

Everyday we’re reminded of our global responsibility to protect the public conversation by ensuring everyone has access to real-time information and safeguarding the platform for all our users. In response to the recent terrorist attack on Israel by Hamas, we’ve redistributed… https://t.co/VR2rsK0J9K

— Linda Yaccarino (@lindayaX) October 12, 2023

 

Це була відповідь регулятору ЄС Тьєррі Бретону, який і поставив ультиматум Ілону Маску. Таке рішення було логічним, оскільки у Twitter активно поширювалися фейки про війну в Ізраїлі.

Ба більше, сам Маск поширював неправдиву інформацію. Він зробив рекламу двом акаунтам у Twitter, які не раз підміняли факти і обманювали користувачів. Через деякий час мільярдер видалив публікацію, але про це пам’ятатимуть мільйони.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини