Головна / Військова допомога / США вийдуть на компліментарне для України рішення – Подоляк

США вийдуть на компліментарне для України рішення – Подоляк

2023/11/05 - 02:09
США вийдуть на компліментарне для України рішення – Подоляк

Сполучені Штати Америки вийдуть на спільне рішення про подальшу фінансову підтримку України, попри дебати між демократами та республіканцями.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі національного інформаційного телемарафону Єдині новини.

На його думку, події в Україні – це важливий фактор внутрішньої політики, тому партії дискусією хочуть отримати додаткову увагу.

– Спокійно ставимося до дискусії. Не сумніваємося в тому, що буде підтримка, і будуть проголосовані великі грошові пакети разом з допомогою Ізраїлю, – стверджує радник глави Офісу президента.

На думку Подоляка, немає жодної кризової ситуації в зазначених дискусіях, тому що повномасштабна війна в Україні є дуже важливою історією для США. Він зазначив, що йдеться про війну щодо лідерства у глобальному аспекті.

– Це просто внутрішньополітична дискусія, яка якось впливає на швидкість прийняття рішень. Я спокійно ставлюся до дискусії між демократами та республіканцями, бо вони однозначно вийдуть на компліментарне для України рішення, – переконаний Подоляк.

 

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини