Головна / Політика / США мають привести Україну до перемоги,- Ненсі Пелосі

США мають привести Україну до перемоги,- Ненсі Пелосі

США мають привести Україну до перемоги,- Ненсі Пелосі

Сполучені Штати мають допомогти Україні досягти перемоги - заради українського та американського народів, - Пелосі Екс-спікер Палати представників Конгресу вірить у те, що підтримка України від США буде тривати.

Колишня спікерка Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі висловила переконання, що Америка повинна активно допомагати Україні у змаганні проти російської агресії. Політик з демократичної партії сподівається, що підтримка буде двосторонньою і двопалатною й надалі.

"Ми маємо здобути перемогу. Ми маємо довести це діло до успішного завершення - заради народу України та нашої держави. Зараз у світі іде протистояння між демократією та автократією, і Україна є одним із їхніх проявів," - зазначила Пелосі.

Несмотря на республіканську більшість у новому складі Палати представників, вона впевнена, що Вашингтон продовжить підтримувати Київ у рамках більш широкої прихильності до демократії.

"Підтримка України має двопартійний та двопалатний характер, охоплюючи обидві палати Конгресу та обидві партії, а американський народ підтримує демократію в Україні. Я вірю, що ми продовжимо підтримувати (Україну - ред.) стільки, скільки потрібно, щоб підтримати демократію... стільки, скільки потрібно для здобуття перемоги," - додала екс-спікерка Палати представників Конгресу.

Україна продовжує змагатися за свій суверенітет та територіальну цілісність проти російської агресії, що розпочалася у 2014 році. Сполучені Штати та інші західні країни надають Україні допомогу в різних формах, включаючи військову, економічну та політичну підтримку. Багато вважають, що ця підтримка має продовжуватися до тих пір, поки Україна не зможе повернути контроль над своїми територіями, незаконно анексованими Росією, а також до тих пір, поки не буде забезпечений мир на сході України, де триває конфлікт з російсько-бойовими формуваннями.

Також важливо відзначити, що двостороння підтримка України у Конгресі США показує солідарність американського народу з українським у їхній боротьбі за демократію, свободу та права людини. Це підкреслює важливість подальшої активної позиції США та інших західних країн щодо підтримки України на шляху до повного відновлення своєї територіальної цілісності та мирного співіснування зі своїми сусідами.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини