Головна / Війна в Україні / На росії шукають винного у поразках на війні

На росії шукають винного у поразках на війні

2023/05/12 - 15:43
На росії шукають винного у поразках на війні

У ГУР знайшли причину публічного конфлікту власника ПВК «Вагнера» євгена пригожина з міністром оборони росії сергієм шойгу та головою генштабу валерієм герасімовим.

Цю причину назвав представник Головного управління розвідки міністерства оборони України Андрій Юсов на Telegram-каналі ГУР.

Юсов зазначив, що публічні конфлікти між власником так званої пвк «ваґнер» приґожиним з міністром оборони держави-агресора шойґу та головою генштабу армії рф ґєрасімовим свідчать про їхній страх відповідальності за неминучу геополітичну поразку московії.

За словами представника воєнної розвідки України, одіозні ватажки російських окупаційних сил нині перебувають у стресі й бентезі, що спричинені невизначеністю їхнього майбутнього після усунення російського диктатора путіна та остаточної поразки росії у війні.

«Ніхто з цієї трійці не бажає брати на себе відповідальність, саме тому вони розпочали пошук крайніх. От зараз шойґу, ґєрасімов і приґожин між собою визначають, хто ж буде винний», — підсумував Андрій Юсов.

Нагадаємо, що пригожин піддав критиці вислови представників генштабу рф, стосовно перегрупуванню на бахмутському напряму. На думку власника армії російських найманців, відбувається не перегрупування, а банальна втеча з позицій.

Західні спецслужби фіксують, що у ході локальних контратак біля Бахмута військові ЗСУ змогли прорвати деякі рубежі російських окупантів. Успішні дії Сил оборони України у цьому районі посилили паніку у російському інформаційному просторі на тлі чуток про заплановані українські контрнаступи.
 

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини