Головна / Війна в Україні / "Ми продовжимо вбивати росіян", - обіцяє голова ГУР Буданов

"Ми продовжимо вбивати росіян", - обіцяє голова ГУР Буданов

2023/05/07 - 13:13
"Ми продовжимо вбивати росіян", - обіцяє голова ГУР Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов не захотів напряму відповідати, чи причетне ГУР до вбивств російських прихильників війни.

Про це він сказав в інтерв’ю “YahooNews”, передає ГУР України. 

Відповідаючи на запитання журналіста про нібито причетність українських спецслужб до ліквідації розпалювачів війни, Буданов відмовився підтверджувати чи спростовувати цю інформацію:

- Не продовжуйте цю тему. Все, що я прокоментую, це те, що ми вбивали росіян і будемо вбивати росіян будь-де на всьому світі до повної перемоги України, - сказав Буданов.

- Мене намагаються звинуватити в тероризмі з 2016 року, але я хочу почати з того, що те, що вони називають тероризмом, ми називаємо звільненням. І почалося це не тому, що я збожеволів й почав вбивати людей у москві. Це сталося тому, що *вони вторглися до нашої країни ще у 2014 році, - заявив Буданов.

*"Вони" належать до російського уряду. 21 квітня, лише за кілька днів до зустрічі Yahoo News із найвпізнаванішим шпигуном України, Лефортовський районний суд Москви заочно заарештував Буданова. Його звинувачують у створенні "терористичного співтовариства", "незаконному придбанні зброї групою осіб" і "незаконному придбанні вибухових пристроїв групою осіб".

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини