Головна / Військова допомога / Зеленський прискорює постачання зброї та підготовку до контрнаступу ЗСУ

Зеленський прискорює постачання зброї та підготовку до контрнаступу ЗСУ

2023/04/25 - 18:22
Зеленський прискорює постачання зброї та підготовку до контрнаступу ЗСУ

Президент України провів нараду з керівниками військових угруповань та обговорив підготовку до контрнаступу ЗСУ, визначивши основні напрямки дій та забезпечення військових потреб.

Після наради щодо оборони кордонів України у Житомирі, український президент Володимир Зеленський провів Ставку, у ході якої обговорили пришвидшення постачання зброї та найбільш "гарячі" напрямки бойових дій. Зеленський наголосив, що воїни ЗСУ мають бути забезпечені всім необхідним військовим обладнанням для перемоги України.

Проведення наради з керівниками військових угруповань

Зазначається, що Зеленський провів нараду з керівниками оперативно-стратегічних угруповань військ "Хортиця", "Таврія", "Одеса" та "Північ". Обговорили ситуацію на фронті, зокрема на найгарячіших ділянках. Президент зазначив, що кожен напрямок оборони України є важливим, тому потрібно прискорити постачання зброї для зміцнення оборони.

Напрямки зміцнення оборони України

Зеленський відзначив, що Україна та її сили оборони безупинно стають сильнішими. Але маємо прискорювати темпи постачання зброї, адже кожен день затримки - це життя наших бійців. Також було обговорено комплектування особовим складом і технікою новостворених бригад, щоб бійці мали необхідне забезпечення для виконання завдань командування. Президент наголосив на необхідності постійного зміцнення сил оборони України для наближення перемоги.

"Куратори" контрнаступу ЗСУ

В Офісі президента України призначили відповідальних "кураторів" з-поміж топчиновників і депутатів для комплектування бригад майбутнього контрнаступу. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерела в Офісі президента.

За даними видання, на початку квітня відбулася непублічна зустріч, на якій глава ОП Андрій Єрмак та його заступники, керівники силових відомств, топменеджери з державної банківської та енергетичної сфер, міністри та депутати приймали особисті завдання від президента.

За словами журналістів, учасники зустрічі відповідають за швидке комплектування нових бригад для контрнаступу. Кожен з них отримав інфографіку про потреби своєї бригади та відповідає за забезпечення необхідним обладнанням та персоналом.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини