Головна / Захід має готуватися до можливого розпаду Російської Федерації: думка секретаря РНБО України

Захід має готуватися до можливого розпаду Російської Федерації: думка секретаря РНБО України

2023/04/05 - 01:19
Захід має готуватися до можливого розпаду Російської Федерації: думка секретаря РНБО України

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що західні країни повинні готуватися до можливого розпаду Російської Федерації через власну слабкість країни-агресора.

Данілов зазначив, що саміт Путіна та Сі Цзіньпіна лише підтвердив факт, який Україна давно знала. Він також вважає, що розпад Росії може статися протягом трьох, п’яти або семи років. Незважаючи на те, що захід боїться роздробленості Росії, цей процес вже триває і є історичним, а історію не зупинити.

Західні країни, включаючи Україну, повинні підготуватися до можливого розпаду Російської Федерації, який може відбутися протягом наступних трьох, п’яти або семи років. Це думка секретаря РНБО України Олексія Данілова, який заявив про це в коментарі іноземним журналістам. Він також наголосив, що розпад Росії є історичним процесом, який неможливо зупинити, і що саміт Путіна з китайським лідером Сі Цзіньпіном лише підтвердив цю ідею. Хоча західні країни бояться роздробленості Росії, вони повинні бути готові до можливого сценарію розвитку подій.

Західні країни мають розуміти, що розпад Росії може вплинути на політичну та економічну ситуацію в регіоні, тому важливо мати стратегію поводження у випадку, якщо такий сценарій розвитку подій станеться реальністю. Зокрема, в Україні важливо бути готовим до можливого збільшення числа біженців з Росії та збільшення напруженості на кордоні.

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини