Головна / Загарбники використовують артилерію для компенсації своїх знижених наступальних можливостей - ISW

Загарбники використовують артилерію для компенсації своїх знижених наступальних можливостей - ISW

2023/04/09 - 05:11
Загарбники використовують артилерію для компенсації своїх знижених наступальних можливостей - ISW

За останніми звітами, російські наступальні операції на Донбасі знижуються, а російська ракетна кампанія, спрямована на руйнування енергетичної інфраструктури України, остаточно провалилася.

Українські та російські джерела повідомляють, що російський наступ на Україну наближається до свого піку. Зниження темпів російських наступальних операцій по всій лінії фронту підтверджується оцінкою ISW, аналітики також зазначають, що російські війська використовують артилерію для компенсації своїх знижених наступальних можливостей. Натомість, російська ракетна кампанія проти енергетичної інфраструктури України провалилася, і РФ схоже, відмовилася від цих зусиль.

Крім того, ISW зазначає, що кремль, ймовірно, планує посилити юридичні покарання за злочини, пов'язані з тероризмом, в рамках більш широких зусиль із заохочення і створення правових умов для посилення внутрішніх репресій. Це може призвести до розширення переліку організацій, які РФ вважає терористичними та екстремістськими.

Варто зазначити, що українські війська знаходяться в обороні в більшості районів, що дає їм перевагу у виборі цілей та зменшує потребу в артилерійських засобах. Однак, російський наступ може мати негативний вплив на стан безпеки в регіоні та призвести до подальшого ескалації конфлікту

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини