Головна / Україна / Відзначаємо заслуги прикордонників у захисті України - Зеленський. ВІДЕО

Відзначаємо заслуги прикордонників у захисті України - Зеленський. ВІДЕО

2023/04/30 - 21:53
 Відзначаємо заслуги прикордонників у захисті України - Зеленський. ВІДЕО

Президент України Володимир Зеленський 30 квітня звичайно звернувся до народу з промовою.

У зверненні він акцентує: Надзвичайно важливо, щоб Росія бачила потужні сигнали про те, що світова спільнота не дозволить російському терору. Тому відстоювання санкцій проти Росії за терор повинно бути пріоритетом для якомога більше глобальних акторів.

Висловлюю подяку кожній людині у світі, яка допомагає посилити ізоляцію терористів, зупиняти постачання озброєння та компонентів терористам, працює над блокуванням російського військово-промислового комплексу та забезпеченням оборони нашої країни.

Цього тижня хочу виділити подяку нашим партнерам з Данії за Caesars; Словенії за броньовані транспортні засоби; Іспанії за танки; Німеччині за додаткову оборонну допомогу стосовно бронетехніки та снарядів; також

Вдячність США за фінансування у сумі 1 мільярд 250 мільйонів доларів на підтримку бюджету та стабільності України. Вдячність Нідерландам за парламентське рішення про навчання українських військових за допомогою передових західних систем. Вдячність Італії за прагнення швидко відродити нашу країну. Вдячність Хорватії за нову допомогу у лікуванні наших воїнів після поранень у бойових діях.

Залишаючись міцно об'єднаними, відстоюючи принципову позицію щодо захисту наших спільних цінностей та якнайшвидше втілюючи оборонні домовленості, ми разом українці, європейці та весь світ зможемо перешкодити Росії у продовженні війни та відновити справедливий мир.

Слава всім, хто стоїть на захисті України! Вічна пам'ять усім нашим героям різних часів, які віддали своє життя за незалежність країни.
 

 

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини