Головна / Люди / Відомий Фотохудожник і Кінорежисер Юрій Рудий, Отримав Високу Військову Нагороду "Срібний хрест"

Відомий Фотохудожник і Кінорежисер Юрій Рудий, Отримав Високу Військову Нагороду "Срібний хрест"

2023/06/17 - 22:26
Відомий Фотохудожник і Кінорежисер Юрій Рудий, Отримав Високу Військову Нагороду "Срібний хрест"

Він може бути відомий багатьом як серцеломець з телешоу "Холостячка", але Юрій Рудий з Києва на сьогоднішній день має значно більше підстав для гордості. Він - один із тих, хто відстоює незалежність нашої країни, хто ризикує життям заради нашої безпеки. Нещодавно його високі заслуги були визнані нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ "Срібний хрест".

З початком повномасштабної війни, у 2022 році, Юрій Рудий одразу відправився на фронт боронити свою країну.

Юрій Рудий

В 2023 році на своїй сторінці в Instagram Юрій Рудий поділився новиною про отримання від Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного почесного нагрудного знака "Срібний хрест". Пишаючись своєю службою українському народу, Юрій Рудий декларує, що він є частиною "великого злагодженого механізму під назвою Збройні Сили України".

Нагорода Срібний хрест

"Служу українському народові! Я безмежно пишаюсь тим, що отримав шанс стати частинкою великого злагодженого механізму під назвою Збройні Сили України, який обовʼязково приведе нашу Україну до неминучої перемоги над хитрим, підлим, провокаційним ворогом! СЛАВА УКРАЇНІ!" - це слова Юрія, які він написав у своєму Instagram, повідомляючи про нагороду.

*Нагрудним знаком «Срібний хрест» нагороджуються особи офіцерського складу Збройних Сил України за особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, успішне виконання бойових завдань під час проведення об'єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Нагрудним знаком, як правило, нагороджуються особи, які раніше нагороджувалися нагрудним знаком «Сталевий хрест» або у разі здійснення особою визначного вчинку.

У виняткових випадках нагрудним знаком можуть бути нагороджені особи сержантського або старшинського складу Збройних Сил України, що виконували обов'язки на офіцерських посадах під час ведення бойових дій, та раніше нагороджувалися нагрудним знаком «Сталевий хрест».

Юрій Рудий - надзвичайно талановита і різнобічна особистість. Він - відомий фотохудожник і кінорежисер, автор комедії "Готель "Едельвейс". За його плечима - багатий життєвий досвід: від служби в танкових військах до роботи на ТРК «Лада» радіоведучим та телередактором.

Народився він 16 травня 1978 року в невеличкому селі Чернівецької області в небагатій сім'ї. У 1999 році закінчив Харківський Інститут Танкових Військ і проходив військову службу в ЗСУ до 2004 року. Після звільнення Юрій знайшов себе в фото та відеосправі. В 2008 році він закінчив Чернівецьке училище мистецтв ім. Сидора Воробкевича на факультеті Режисер видовищно театралізованих заходів.

У 2013 році Юрій започаткував свою власну компанію в сфері стокової фотографії, яка стала однією з найуспішніших в Європі. А в 2015 році почав реалізацію повнометражного проекту кіно - романтичної комедії "Готель Едельвейс". Протягом своєї творчої кар'єри він зняв декілька музичних кліпів в якості режисера і оператора, провів біля 500 фотосесій в якості художнього директора, та реалізує нові ідеї в сфері кіно.

Це та сама міцна воля і невгамовний дух, який бачимо в його творчості, привели Юрія Рудого на фронт, де він і далі пише свою героїчну історію. За свою службу йому було присуджено одну з найвищих військових нагород - почесний нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ "Срібний хрест".

Юрій Рудий - не просто киянин, він - герой нашого часу. Його життєвий шлях і відданість рідній Україні - це дзеркало справжнього патріотизму і любові до своєї країни.

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини