Головна / Україна має повернутися до довоєнного рівня протягом двох років після війни - радник президента

Україна має повернутися до довоєнного рівня протягом двох років після війни - радник президента

2023/04/03 - 16:11
Україна має повернутися до довоєнного рівня протягом двох років після війни - радник президента

За словами радника президента з економічних питань Олега Устенка, Україна має повернутися до довоєнного рівня протягом двох років після закінчення війни, оцінюючи прямі та непрямі збитки від російської агресії в понад $1 трлн.

Радник президента України Олег Устенко заявив, що економіка країни має повернутися до довоєнного рівня протягом двох років після закінчення війни. За його словами, це викликано не тільки прямими збитками, але й непрямими, що перевищують $1 трлн, які Україна отримала в результаті російської агресії.

Устенко також зазначив, що відновлення економіки після війни потребує нової системи, а не просто повернення до довоєнного стану. Це означає, що Україна має працювати над створенням більш стійкої та конкурентоздатної економіки.

Для досягнення цієї мети необхідно розвивати інфраструктуру, вдосконалювати бізнес-клімат, просувати інновації та відкривати нові ринки. Крім того, уряд має забезпечити стабільність і підтримку малих та середніх підприємств.

Відновлення економіки після війни є складним процесом, який вимагає значних зусиль та ресурсів. Однак Україна має потужний потенціал для зміцнення своєї економіки та розвитку, що допоможе їй пройти шлях від війни до процвітання.

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини