Головна / Війна в Україні / У передчутті поразки. Кремль хоче «заморозити» війну

У передчутті поразки. Кремль хоче «заморозити» війну

2023/04/18 - 05:26
У передчутті поразки. Кремль хоче «заморозити» війну

Російська верхівка розуміє, що програє війну, тому хоче її тимчасово «заморозити».

Навіть терорист Євген Пригожин про це пише, - зазначає у своєму блозі російський опозиціонер Ігор Ейдман. 

За його словами, таким чином Кремль вустами Пригожина звертається до Заходу. Мовляв, дозвольте нам «заморозити» війну і забрати те, що ми захопили, а якщо не дасте це зробити і допоможете Україні наступати, вам же гірше буде.

Хоча його стаття називається "Тільки чесний бій: ніякого договорняка", вона присвячена саме пошукам можливостей для такого договорняку із Заходом. Російські умови – заморожування конфлікту за нинішньою лінією поділу протиборчих сторін, що дозволяє "перетравити" захоплені території.

Пригожин пише: "Для влади і для суспільства в цілому сьогодні необхідно поставити якусь жирну крапку у СВО. Ідеальний варіант – це оголосити про закінчення СВО, повідомити все про те, що Росія досягла тих результатів, які планувала... Тепер залишається тільки одне: намертво закріпитися на тих територіях, які вже є".

Ймовірно, Пригожин отримав замовлення на такий "злив" від адміністрації президента (інакше не наважився б). Цього хотів би й сам Володимир Путін, але так, щоб пропозиція щодо заморожування конфлікту надійшли йому від США та Євросоюзу.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини