Головна / Новини / У Києві внаслідок атаки безпілотників пошкоджений житловий будинок – КМВА

У Києві внаслідок атаки безпілотників пошкоджений житловий будинок – КМВА

У Києві внаслідок атаки безпілотників пошкоджений житловий будинок – КМВА

Усі російські БпЛА, які атакували Київ уночі 17 жовтня, вдалося знищити, але у Деснянському районі міста внаслідок атаки пошкоджений багатоквартирний житловий будинок.

Джерело: КМВА у Telegram, мер Києва Віталій Кличко в Telegram  

Пряма мова начальника КМВА Сергія Попка: "Попередньо, внаслідок атаки російських ударних дронів в Деснянському районі Києва пошкоджено багатоквартирний житловий будинок. За інформацією на цю хвилину, на трьох поверхах будинку було пошкоджене скління вікон та внутрішнє оздоблення кімнат".

Деталі: За його словами, інформація про постраждалих не надходила.

Попко зазначив, що ударні безпілотники на Київ заходили хвилями і з різних напрямків.

Тривогу у столиці оголошували 4 рази, сумарно небезпека тривала 3,5 години.  

Оновлено: Згодом мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у Деснянському районі столиці після ворожої атаки виявили невеличкий уламок БпЛА на території дитячого садочка.

"Розбита шибка в приміщенні закладу. Інших ушкоджень та руйнувань немає. Потерпілих не виявили. Також у Деснянському районі уламки БпЛА впали на відкритій території. Руйнувань та потерпілих немає", – заявив мер.

Передісторія:

  • Російські війська вечері 16 жовтня запустили на територію України кілька груп ударних безпілотників. Повітряна тривога лунала у більшості областей.
  • У Києві та області працювала ППО.
  • Уночі 17 жовтня російські війська атакували енергетичну інфраструктуру у Миколаївській області, внаслідок чого частина абонентів залишились без електропостачання.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини