Головна / Війна в Україні / У Белгороді безпілотник завдав удар по будівлі ФСБ - рос ЗМІ

У Белгороді безпілотник завдав удар по будівлі ФСБ - рос ЗМІ

2023/05/23 - 01:58
У Белгороді безпілотник завдав удар по будівлі ФСБ - рос ЗМІ

В Бєлгороді, за кілька хвилин до півночі відбувся вибух у приміщенні ФСБ. Цю інформацію розповсюдив Телеграм-канал Sota.

Цей же ресурс вказав, що удар по будівлі ФСБ у Бєлгороді підтвердив проросійський канал "Рыбарь". За його словами, удар було завдано за допомогою безпілотників, які також атакували будівлю МВС. Головна вулиця міста заблокована, на місці події працюють пожежні й оперативні служби.

У регіоні діє режим контр-терористичної операції, і будь-які публікації без посилання на офіційні російські джерела заборонені. Тому новини розповсюджуються в основному через соцмережі.

Напередодні, губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив в Telegram, що Збройні Сили України обстріляли селище Борісовка. Він стверджує, що з дрону було скинуто вибуховий пристрій на одну з адміністративних будівель, але пожежі не виникло. Близько 0.30 Гладков повідомив про атаку безпілотників на два приватні житлові будинки в Грайвороні, які внаслідок цього загорілися. Він не коментував інциденту в будівлях ФСБ та МВС. Офіційних пояснень від російської сторони ще не надходило.

Раніше вже надходили повідомлення про нічний обстріл Бєлгородської області. Під удар опинилося місто Шебекіно, де в результаті спалахнув полігон твердих побутових відходів.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини