Головна / Війна в Україні / "Цей процес триватиме": у Білому домі прокоментували статтю Залужного та запевнили у підтримці України

"Цей процес триватиме": у Білому домі прокоментували статтю Залужного та запевнили у підтримці України

2023/11/03 - 04:07
"Цей процес триватиме": у Білому домі прокоментували статтю Залужного та запевнили у підтримці України

Він назвав її матеріал Залужного із важливих аргументів, який підтверджує нагальну необхідність подальшої підтримки України.

Про це він заявив під час пресбрифінгу в Вашингтоні, - пише Укрінформ. 

«Я думаю, що це підкреслює, наскільки важливо, щоби ми продовжували підтримувати Україну», - зазначив представник адміністрації Байдена у відповідь про точку зору головнокомандувача ЗСУ.

Кірбі також додав, що у процесі війни змінюються потреби сторін, в тому числі щодо систем озброєнь, які партнери надають Україні.

«Ми розвиваємося й уже еволюціонували в контексті того, чим ми забезпечуємо Україну, так само як розвивалася і сама війна. І я підозрюю, що цей процес триватиме», - сказав представник адміністрації Байдена.

Він наголосив, що задовольняти актуальні потреби було б надзвичайно легше, якби Конгрес ухвалив запит президента Байдена з додатковим фінансуванням, у тому числі з підтримкою України. Кірбі також відзначив, що цей пакет передбачає не лише нові можливості для України, але також поповнення засобів самих Сполучених Штатів.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини