Головна / США очікують весняний контрнаступ ЗСУ в Україні найближчими тижнями

США очікують весняний контрнаступ ЗСУ в Україні найближчими тижнями

2023/04/03 - 22:58
США очікують весняний контрнаступ ЗСУ в Україні найближчими тижнями

Джуліанн Сміт, постійний представник США при НАТО, зазначила: "Ми очікуємо, що українці розпочнуть або продовжать свій весняний контрнаступ у найближчі тижні". Вона також відзначила, що саме українська сторона визначає стратегію та час для контрнаступу.

США очікують на український весняний контрнаступ у найближчі тижні.

Згідно з повідомленням Укрінформ, Джуліанн Сміт, постійний представник США при НАТО, зазначила: "Ми очікуємо, що українці розпочнуть або продовжать свій весняний контрнаступ у найближчі тижні". Вона також відзначила, що саме українська сторона визначає стратегію та час для контрнаступу.

Сміт заявила, що російські війська також намагаються наступати, але не мають потрібних засобів для досягнення значних успіхів на полі бою.

Нагадаємо, 24 березня президент України Володимир Зеленський заявив, що через брак техніки та зброї, Україна поки що не може розпочати контрнаступ. Збройні сили України закликали не створювати зайвого клопоту військовим обговоренням у публічному просторі можливостей та варіантів нового контрнаступу.

Тим часом, Кремль відмовився від планів продовження наступу в Україні цього сезону. Окупанти збираються зосередитись на стримуванні українського контрнаступу.

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини