Головна / Новини / Росіяни вдарили КАБами по Харкову й Руській Лозовій: постраждали 8 людей

Росіяни вдарили КАБами по Харкову й Руській Лозовій: постраждали 8 людей

Росіяни вдарили КАБами по Харкову й Руській Лозовій: постраждали 8 людей

2 вересня російські окупанти скинули керовану авіаційну бомбу на Руську Лозову Харківської області й атакували Київський район Харкова, внаслідок чого постраждали 8 людей.

Джерело: очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, мер Харкова Ігор Терехов, очільник Дергачівської МВА В'ячеслав Задоренко

Пряма мова Синєгубова: "Окупанти вдарили КАБом по Руській Лозовій. Пошкоджене приватне домоволодіння. За попередніми даними, є один постраждалий. Інформація оновлюється".

Деталі: Синєгубов додав, що окупанти також влучили у Київський район Харкова. 

"На цю хвилину - без постраждалих. Пошкоджено автомобіль. Огляд триває", – додав очільник ОВА.

Згодом мер міста Ігор Терехов написав, що внаслідок обстрілу Київського району постраждали четверо жінок. Також Синєгубов повідомив про загоряння гаражів у районі удару. 

За словами очільник Дергачівської МВА, внаслідок удару по Руській Лозовій 68-річний чоловік зазнав уламкових поранень. Наразі його стан стабільний, медики надають постраждалому необхідну допомогу. Також пошкоджено щонайменше одне приватне домоволодіння

Оновлено: О 15.58 мер Харкова написав, що обстріл прийшовся по району щільної житлової забудови.

Пряма мова Терехова: "На місці одного з прильотів горять гаражі, у навколишніх будинках вибиті шибки, пошкоджено теплотрасу. На місці працюють усі відповідні служби. Місця потраплянь ворожих КАБів обстежуються".

Деталі: Через кілька хвилин Терехов написав, що вже відомо про 5 постраждалих внаслідок обстрілу Київського району. Також росіяни пошкодили обʼєкт спортивної інфраструктури.

О 16.23 очільник ОВА додав, що у Харкові два російських КАБи влучили у гаражний кооператив, який розташований біля житлових будинків у Київському районі. На місці влучання спалахнула пожежа.

"Ще влучання зафіксоване на території одного з вишів. 5 потерпілих. Огляд триває", – написав Синєгубов.

Згодом керівник Харківської обласної адміністрації повідомив вже про 7 поранених у Харкові: "Жінка 60 років та чоловік 40 років - у важкому стані. Ще 5 жінок - у середньому стані".

Нагадаємо: 

  • У ніч на 1 вересня росіяни завдали два удари по селищу Слатине на Харківщині, внаслідок якого постраждали 6 осіб, серед них – вагітна жінка.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини