Головна / Війна в Україні / Росія не зможе накопичити достатньо ракет до осені для масових ударів, стверджує Юрій Ігнат

Росія не зможе накопичити достатньо ракет до осені для масових ударів, стверджує Юрій Ігнат

2023/04/24 - 01:18
 Росія не зможе накопичити достатньо ракет до осені для масових ударів, стверджує Юрій Ігнат

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що Росія до осені не зможе накопичити навіть третину від тієї кількості ракет, яку вони випустили по Україні минулої зими.

Росія не забезпечить себе достатньо ракет для масових ударів до настання осені, - Ігнат До осені Росія не матиме навіть третини кількості ракет, які були запущені по Україні минулої зими

23 квітня 2023 року Юрій Ігнат, речник Повітряних сил ЗСУ, в ефірі національного телемарафону, повідомив, що Росія не зможе забезпечити себе достатньо кількістю ракет для масових ударів до настання осені.

"Вони не зможуть накопичити навіть третину того обсягу ракет, який їм знадобиться до осені. Виробництво ракет триває значний час, а за умов санкцій його ще складніше здійснювати. Можливо, ворог спробує отримати додаткові системи від інших країн, але шансів повернутися до колишнього потенціалу, який вони накопичували протягом десятиліть, у них мало", - зазначив він.

Як повідомляло видання "ДС", протягом опалювального сезону 2022-2023 років російська сторона здійснила понад 1200 атак ракетами та безпілотниками по ключових енергетичних об'єктах України, внаслідок чого 43% магістральних мереж були пошкоджені.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини