Головна / Війна в Україні / РФ провалила зимово-весняний наступ та перейшла до оборони – ГУР

РФ провалила зимово-весняний наступ та перейшла до оборони – ГУР

2023/04/18 - 01:54
РФ провалила зимово-весняний наступ та перейшла до оборони – ГУР

Буданов повідомив, що Росія перейшла до стратегічної оборонної операції, її завдання — утримати захоплені території

“31 березня 2023 року провалилася чергова спроба російського наступу – так званого зимово-весняного. Ось офіційно я вам (кажу).
31 березня вони мали вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей. Знову-таки, це навіть не п’ята вже спроба, яка провалилася.
Наступального потенціалу для проведення стратегічної наступальної операції у Росії станом на зараз нема і найближчим часом не буде.
Росія перейшла до стратегічної оборонної операції. Їхнє завдання – це утримати захоплені наші території, зірвавши нашу наступальну операцію щодо їх звільнення”, – сказав Буданов в інтерв’ю NV.UA.

За його словами, винятками є два райони: спроба захопити Бахмут і спроба оточити Авдіївку з півночі; а все інше – “лінія (фронту) стоїть”.

Також керівник ГУР сказав, що спроба РФ захопити Бахмут триває з червня 2022 року – вже майже рік, як вони його нібито “захопили”, але місто доси “стоїть” попри складну ситуацію там.

При цьому з приводу контрнаступу України Буданов порадив “не слухати весь той шлак, який несеться по інтернету” про те, що він “зараз почнеться” чи що “його скасували”.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини