Головна / Резніков зустрівся з делегацією Комітету Євросоюзу з питань політики та безпеки

Резніков зустрівся з делегацією Комітету Євросоюзу з питань політики та безпеки

2023/03/31 - 19:27
Резніков зустрівся з делегацією Комітету Євросоюзу з питань політики та безпеки

Міністр оборони України Олексій Резніков зустрівся з делегацією Комітету Євросоюзу з питань політики та безпеки, щоб обговорити ситуацію на передовій та попросити допомоги від ЄС. За словами міністра, Збройні сили України потребують важкої техніки та підготовлених резервів для контрнаступу.

Він також зазначив, що Україна зацікавлена в тренуваннях військових на всіх рівнях та готова до співпраці з Євросоюзом у цьому питанні. Крім того, обговорювалися євроатлантичні перспективи України, в тому числі набуття членства в НАТО та Євросоюзі.

Резніков також наголосив, що українська армія єдине військо, яке знає, як воювати проти російського агресора, який є загрозою для НАТО та всього цивілізованого світу. Тому набуття членства в НАТО та Євросоюзі є важливим елементом міжнародної безпекової архітектури.

Постачання західного озброєння допомагає Збройним силам України домінувати на полі бою, але для успішної контрнаступальної операції необхідна додаткова важка техніка та підготовлені резерви. Україна готова до співпраці з ЄС та Європейськими партнерами для забезпечення мирної та стабільної ситуації в регіоні.

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини