Головна / Політика / Путін тремтить: Зеленський розповідає про найбільший страх диктатора

Путін тремтить: Зеленський розповідає про найбільший страх диктатора

2023/04/29 - 22:18
Путін тремтить: Зеленський розповідає про найбільший страх диктатора

Президент України Володимир Зеленський у розмові з іноземними журналістами розповів, що головний страх Володимира Путіна - це опинитись наодинці зі своїм суспільством та бути ізольованим від решти світу.

Зеленський вважає, що після зупинки агресії Росії в Україні, російське суспільство поставить своєму лідеру численні питання:

"Путін має опинитись на своїй території, де його суспільство матиме до нього багато питань. І так воно має бути. Ізоляція агресора - єдиний вихід. Він має залишитись наодинці зі своїм народом, вони мають з ним розібратися, а світ має змусити Росію покинути нашу землю", - зазначив Зеленський.

Зеленський: немає переговорів з терористом Путіним

Президент України наголосив, що вважає російського лідера терористом, який не дотримується даних обіцянок, тому з ним немає змоги досягти домовленостей.

Контрнаступ ЗСУ перед отриманням F-16

Зеленський також нагадав, що контрнаступ Збройних сил України розпочнеться навіть до отримання від партнерів літаків F-16. Україна не може відкладати звільнення своїх територій від російських окупантів.

Неприпустимі фінський та корейський сценарії
Президент зазначив, що український сценарій закінчення війни передбачає не допустити повторення подібної трагедії, як в Україні, в інших країнах світу. Тому для України не прийнятні приклади завершення війни у Фінляндії та Кореї.

Зеленський: деякі країни не виконують обіцянки

Президент України Володимир Зеленський також зазначив, що під час повномасштабної війни існували моменти, коли окремі країни обіцяли допомогу Україні, але зазнавали провалів щодо вчасного надання допомоги. У зв'язку з цим, Зеленський підкреслив важливість стабільної підтримки союзників у боротьбі проти російської агресії.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини