Головна / Війна в Україні / Польський добровольчий корпус повідомив, що разом з РДК беруть участь у рейдах у РФ

Польський добровольчий корпус повідомив, що разом з РДК беруть участь у рейдах у РФ

Польський добровольчий корпус повідомив, що разом з РДК беруть участь у рейдах у РФ

Бійці Польського добровольчого корпусу (ПДК) повідомляють, що разом із РДК і ЛСР теж беруть участь у рейдах на території Росії.

Відповідні відео вони публікують у своєму Telegram – каналі. 

– Кохана, я забрав посилку з Нової пошти, – кажуть бійці на відео, тримаючи у руках вивіску Пошти Росії. 

вывеску Почты России

Також на кадрах видно, як Бійці Польського добровольчого корпусу збирають трофеї: техніку та боєприпаси російських солдатів. 

Польський добровольчий корпус

Polski Korpus Ochotniczy

Військове формування являє собою спецпідрозділ, що виконує розвідувально-диверсійні завдання, до його складу входять ветерани армійських підрозділів спецпризначення і звичайні добровольці з Польщі. Підрозділ незалежний від Інтернаціонального легіону ТрО України і підпорядковується безпосередньо Міністерству оборони України.

Польський добровольчий корпус обрав своїм покровителем поручника Юзефа Сила-Новицького, який 1920 року створив Добровольчий кінний дивізіон  відомий, як дивізіон «гусари смерті», що входив до складу кінних підрозділів Війська Польського Другої Польської Республіки. Емблема підрозділу нагадує нагрудний знак польських гусарів. Цей підрозділ складався тільки з добровольців. Він брав участь у боях із більшовиками під час радянсько-польської війни

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини