Головна / Війна в Україні / "Погрози Росії щодо застосування ядерної зброї - прояв безсилля і страху, - Олексій Данілов"

"Погрози Росії щодо застосування ядерної зброї - прояв безсилля і страху, - Олексій Данілов"

2023/04/26 - 15:57
"Погрози Росії щодо застосування ядерної зброї - прояв безсилля і страху, - Олексій Данілов"

Секретар РНБО пояснює, що погрози Росії стосовно застосування ядерної зброї - це прояв страху та безсилля, оскільки Кремль розуміє невідворотність поразки й неминучу розплату.

Ситуація на фронті тільки загострюється, а разом з нею зростає кількість істеричних "ядерних" заяв з боку Москви. Олексій Данілов вважає, що це свідчить про те, що Росія розуміє невідворотність поразки та неминучу розплату. Він додав, що будь-які погрози щодо застосування ядерної зброї - це прояв безсилля та страху з боку Кремля.

Нещодавно заступник голови Ради Безпеки Росії Дмитро Медвєдєв заявив про перспективу ядерної війни, яка зростає з кожним днем. Однак колишній командувач армії США в Європі Бен Годжес не вірить у імовірність запуску ядерних ракет Кремлем та вважає, що такі погрози не мають впливу на українців.

Розвідка повідомляє, що світ несприймає погрози Москви серйозно, а професійні політики не зважають на них та продовжують надавати військову допомогу Україні. Відомо, що Кремль вдається до ядерного шантажу, аби налякати партнерів України, проте це не стає перешкодою для захисту нашої держави.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини