Головна / Навіщо РФ привела у бойову готовність Тихоокеанський флот — пояснення Подоляка

Навіщо РФ привела у бойову готовність Тихоокеанський флот — пояснення Подоляка

2023/04/16 - 05:10
Навіщо РФ привела у бойову готовність Тихоокеанський флот — пояснення Подоляка

14 квітня офіційно стало відомо, що РФ неочікувано привела у бойову готовність Тихоокеанський флот. На переконання радника глави ОПУ Михайла Подоляка, це черговий елемент пропаганди Кремля. Таким чином диктатор Володимир Путін намагається залякати Захід, щоб він зупинив свою підтримку України.

Подоляк пояснив, навіщо РФ привела у бойову готовність свій флот За словами представника ОПУ, Москва уже усвідомила, що її ніколи не вдасться захопити Україну, тому хоче "нічию".

Насправді підсвідомо росіяни розуміють, що не мають шансів захопити Україну. У них єдина надія – вийти на "нічию", щоб була патова ситуація і ніхто не виграв.

Це Росія зможе видавати за свою перемогу, тому що вони начебто протистояли країнам НАТО, але затримались на українській території, – пояснив логіку Кремля Подоляк.

Росія може "грати" тільки так Радник глави ОПУ зазначає, що Кремль досі не втратив надії на те, що зможе залякати міжнародну спільноту.

Якщо раніше йшлося про розміщення ядерної зброї у Білорусі то сьогодні Москва також вирішила привести у бойову готовність Тихоокеанський флот Михайло Подоляк звернув увагу на те, що це елементи класичної пропагандистської гри Росії.

Вони хочуть бути домінантними у порядку денному і постійно генерувати інформаційні приводи для цього.

"Бійтесь нас. Ми передаємо тактичну ядерну зброю в Білорусь, використовуємо Балтійський флот для тренування пуску "Іскандерів" чи "Калібрів", підійняли стратегічний флот, який є носієм ядерної зброї, – зазначив він.

За словами Михайла Подоляка, офіційна Москва просто не вміє"грати" дипломатично, тому продовжує шукати нові способи шантажу.

Глобальне суспільство, на їхню думку, має сказати: "Нам кінець. Все, давайте швиденько визнаймо, що Росія має право вирізати українців".

Не треба шукати щось інше, ніж те, що є притаманним примітивній російській пропаганді, — зазначив радник ОПУ.

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини