Головна / Україна / НАБУ проводить слідчі дії в Житомирській ОВА: що не так з тендерами?

НАБУ проводить слідчі дії в Житомирській ОВА: що не так з тендерами?

2023/04/25 - 19:01
НАБУ проводить слідчі дії в Житомирській ОВА: що не так з тендерами?

Національне антикорупційне бюро України здійснює слідчі дії в структурних підрозділах Житомирської ОВА, зокрема щодо тендерів департаменту регіонального розвитку.

Слідчі дії НАБУ в Житомирській ОВА

Сьогодні, 25 квітня, Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) проводить слідчі дії в деяких структурних підрозділах Житомирської обласної державної адміністрації (ОВА). Про це повідомили в самій Житомирській ОВА, заявивши, що максимально співпрацюють з НАБУ і надають необхідні документи та інформацію.

Слідство стосується тендерів департаменту регіонального розвитку

Згідно з місцевим виданням Житомир.info, яке посилається на власні джерела, слідчі дії НАБУ стосуються тендерів, які проводить департамент регіонального розвитку ОВА. З 14 листопада 2019 року на посаді директора департаменту перебуває Інна Хоменко.

Зв'язок з візитом президента до Житомирської ОВА

Деякі ЗМІ пов’язують слідчі дії НАБУ з недавнім візитом президента України до Житомирської ОВА. Офіційно правоохоронні органи поки не коментують обшуки та слідчі дії.

Враховуючи наведені вище відомості, слід зазначити, що ситуація пов'язана з роз'язком між корупцією та діяльністю державних структур. Влада України, на чолі з президентом, продовжує активно боротися з корупцією на різних рівнях, включаючи регіональні державні адміністрації.

Подальші дії та можливі наслідки

НАБУ продовжує свою роботу з виявлення корупційних схем та їх розкриття. У майбутньому можливе відкриття кримінальних проваджень та притягнення до відповідальності винних осіб. Важливо, щоб громадяни України були в курсі подій та підтримували активну позицію щодо боротьби з корупцією в країні.

Наразі, слідчі дії НАБУ в Житомирській ОВА продовжуються. Важливо слідкувати за подальшими подіями та розвитком ситуації, щоб забезпечити прозорість та відкритість процесів в державних структурах України.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини