Головна / Війна в Україні / Яких помилок допустився двійник президента РФ у Китаї

Яких помилок допустився двійник президента РФ у Китаї

2023/10/20 - 02:36
Яких помилок допустився двійник президента РФ у Китаї

Військово-політичний експерт та аналітик Олег Жданов вважає, що у Кремлі вирішили випробувати нового двійника президента РФ Володимира Путіна, відправивши його на оглядини до Китаю.

Про це він говорив у своєму огляді на YouTube-каналі.

"Путін хворіє і в основному перебуває в одній зі своїх резиденцій, де, за наявною інформацією, проходить інтенсивне лікування. За деякими джерелами, лікарі [від нього] не відходять... Їх і раніше викликали, але тепер вони вже чергують мало не в сусідній кімнаті з тим Путіним, який не міг правою рукою жестикулювати, накульгував, кашляв, не міг говорити і, в принципі, виглядав не зовсім рум'яним”, - зауважив Жданов.

Водночас експерт звернув увагу на дивну поведінку людини, яка, за його словами, виконувала роль Путіна під час візиту до Китаю. 

“На пресконференції махає руками, в аеропорту з китайськими представниками і рашистськими дипломатами вітався лівою рукою, а вже із Сі Цзіньпіном вітався правою... Хоча права рука, ми знаємо, у того Путіна була практично недієздатна, він нею дуже мало жестикулював”, - перелічив він очевидні помилки двійника.

Окрім того, за словами Жданова, у “нового Путіна” змінилася манера розмови, він дозволяє собі грубі слова, емоційно реагує на запитання і поводиться занадто жваво, “ніби в нього шило в одному місці завдовжки півметра”. 

“Я так розумію, що це були оглядини, які мав схвалити Сі. Проект новий Путін – так швидше за все він називатиметься… А того Путіна, теперішнього вже ніхто не питає. Там керує колективний Путін, керує вже той кремлівський клан, який перебував навколо Путіна”, - резюмував експерт.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини