Головна / Події / Е-сигарети з Далекого Сходу: в Україні розкрили нелегальне постачання

Е-сигарети з Далекого Сходу: в Україні розкрили нелегальне постачання

2023/04/30 - 00:13
Е-сигарети з Далекого Сходу: в Україні розкрили нелегальне постачання

Детективи Бюро економічної безпеки України (БЕБ) виявили працівників однієї з фірм, які створили міжнародний канал доставки електронних сигарет з країн Далекого Сходу.

Нелегальне переміщення е-сигарет

Працівники БЕБ виявили групу, яка незаконно перевозила на територію України пристрої для куріння без належного митного оформлення. Через це не сплачувалися податки та збори в особливо великих розмірах.

Склади та продаж нелегальної продукції

Електронні сигарети, марки акцизного податку яких мали ознаки підробки, нелегально зберігалися на складах та продавалися в Україні за готівку.

Зупинення незаконної діяльності та вилучення товарів

Співробітники БЕБ разом із представниками СБУ провели 15 обшуків на складах та в офісних приміщеннях у Львівській області та Києві. В результаті затримано майже 300 тис. одиниць підакцизної продукції (електронних сигарет), біля 10 тис. марок акцизного податку з ознаками підробки, обладнання для зміни дат виробництва та пакування, оргтехніку з інформацією про продукцію, чорнові записи та інше. Вилучено також близько півмільйона гривень готівкою, отриманих від реалізації згаданої продукції. Загальна вартість конфіскованих товарів становить приблизно 90 млн грн.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини