Головна / Війна в Україні / Два нові дрони виявлені поблизу Москви після падіння українського безпілотника

Два нові дрони виявлені поблизу Москви після падіння українського безпілотника

2023/04/24 - 21:10
 Два нові дрони виявлені поблизу Москви після падіння українського безпілотника

Після нещодавнього падіння українського безпілотника UJ-22 Airborne біля Москви, російські ЗМІ повідомляють про виявлення ще двох дронів у Богородському та Павло-Посадському округах Підмосков'я.

Виявлення квадрокоптера з камерою

У Богородському окрузі Підмосков'я, на кілька кілометрів від місця падіння українського безпілотника UJ-22 Airborne, було знайдено невеликий квадрокоптер з камерою. Окупанти розглядають версію, що цей квадрокоптер міг корегувати вогонь безпілотника з вибухівкою. Відзначимо, що флешки всередині дрона не було, і за характеристиками він не міг пролетіти так далеко, як UJ-22.

Безпілотник з парашутами виявлений у сусідньому окрузі

У Павло-Посадському міському окрузі, 47-річний місцевий житель помітив безпілотник, що спустився на двох парашутах поряд із його ділянкою. Зовнішньо дрон нагадує російський БпЛА "Орлан-10". Російські силові структури повідомили, що вибухових речовин та вибухових пристроїв на ньому не виявили.
Ці нові виявлення свідчать про активність безпілотників в регіоні. Російські силові структури продовжують дослідження ситуації та пошук можливих зв'язків між дронами.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини