Головна / Новини / ЗМІ: у торговому центрі Лондона помітили людину, схожу на нардепа-втікача Дмитрука

ЗМІ: у торговому центрі Лондона помітили людину, схожу на нардепа-втікача Дмитрука

2024/09/02 - 15:11
ЗМІ: у торговому центрі Лондона помітили людину, схожу на нардепа-втікача Дмитрука

Hromadske оприлюднило відео, на якому зафільмували у торговому центрі Лондона людину, схожу на народного депутата України Артема Дмитрука, який незаконно перетнув кордон.

Джерело: hromadske з посиланням на відео неназваного читача

Деталі: На наданому відео людина, схожа на Дмитрука, спілкується з продавцем магазину техніки. Як зазначається, зафільмували його в торговому центрі Westfield London, що на заході Лондона, 1 вересня 2024 року.

Передісторія:

  • Як повідомили УП джерела у правоохоронних органах, позафракційний народний депутат Артем Дмитрук, який в Україні захищав церкву Московського патріархату, 24 серпня незаконно виїхав за кордон до Молдови, звідки вирушив далі - в Італію.
  • Генеральний прокурор Андрій Костін 25 серпня повідомив про підозру цьому чинному народному депутату України в участі у нападах на громадян, у тому числі правоохоронця, замаху на викрадення вогнепальної зброї тощо.
  • Правоохоронці також відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).
  • В Одесі працює слідчо-оперативна група Державного бюро розслідувань, яка проводить слідчі дії в кримінальному провадженні щодо незаконного виїзду за кордон Дмитрука.
  • Президент Володимир Зеленський заявив, що у понеділок 26 серпня збере нараду керівників правоохоронних органів та ще низки структур щодо зрадників і їхньої втечі з України.
  • Правоохоронці повідомили про підозру трьом особам, які незаконно переправили підозрюваного у нападах на громадян народного депутата Артема Дмитрука через державний кордон до Придністров’я.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини