Головна / Новини / Зеленський відреагував на удар РФ по Харкову та показав відео наслідків

Зеленський відреагував на удар РФ по Харкову та показав відео наслідків

Зеленський відреагував на удар РФ по Харкову та показав відео наслідків

Президент Володимир Зеленський опублікував відео наслідків удару окупантів по житловому будинку у Харкові. За його словами, цього могло б не статися, якби в силах оборони була здатність знищувати російську військову авіацію там, де вона базується. 

Джерело: Зеленський у соцмережах, глава Харківської ОВА Олег Синєгубов

Пряма мова Зеленського: "Російський удар по Харкову – просто по людях, по звичайних будинках. Всі служби задіяні в рятувальній операції. Дякую всім, хто прямо зараз допомагає порятунку життів.

Цей удар – російської керованої авіабомби. Удар, якого не було б, якби в наших Сил оборони була здатність знищувати російську військову авіацію там, де вона базується.

Нам потрібні сильні рішення партнерів, щоб зупинити цей терор. Це абсолютно справедлива потреба. І немає жодної раціональної причини обмежувати Україну в захисті. Нам потрібні далекобійні можливості. Нам потрібне виконання домовленостей щодо ППО для України. Це порятунок життів".

Деталі: Також відео наслідків ворожого удару опублікував Синєгубов. За його словами, серед поранених є діти. Наразі триває ліквідація наслідків.

Нагадаємо:

  • 30 серпня російські окупаційні війська вдарили по Харкову, внаслідок чого загинула дитина на дитячому майданчику в Немишлянському районі, троє людей загинули у багатоповерхівці в Індустріальному районі, ще 28 людей постраждали.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини