Головна / Війна в Україні / Зеленський: політична заплутаність Угорщини у відносинах з Росією

Зеленський: політична заплутаність Угорщини у відносинах з Росією

2023/04/29 - 20:59
 Зеленський: політична заплутаність Угорщини у відносинах з Росією

Президент України Володимир Зеленський висловив свою думку щодо політичної заплутаності Угорщини стосовно співпраці з Росією під час війни в Україні.

"Неадекватна поведінка" - Зеленський про політику Угорщини за дружбу з РФ

Він наголосив, що неможливо бути членом НАТО, головного ворога Росії, і одночасно підтримувати союзництво з Москвою.

Зеленський зауважив, що Будапешт виявляє якусь заплутаність у відносинах з Росією, оскільки країна-член НАТО продовжує вважати РФ своїм другом. Він зазначив, що рішення щодо співпраці з Угорщиною залежить від бажання Будапешта.

Відносно питання національних менших на території України, Зеленський стверджує, що країни повинні дотримуватися юридичних і джентльменських домовленостей, поважаючи один одного. Президент України підкреслив, що союзники повинні мати спільне бачення щодо безпеки і цінностей.

Зеленський також відзначив, що українські ЗМІ можуть впливати на контрнаступ, а іноді навіть завдавати шкоди. Він закликав ЗМІ бути відповідальними у своїй діяльності.

Зеленський закликає до єдності в діях і позиціях членів НАТО

Президент України Володимир Зеленський наголосив на важливості єдності дій і позицій членів НАТО щодо ситуації в Україні та російської агресії. За його словами, кожна країна-член Альянсу повинна відстоювати спільні цінності та інтереси, а також допомагати один одному у забезпеченні безпеки.

Зеленський висловив свою стурбованість щодо політичної заплутаності деяких країн НАТО у відносинах з Росією. Він закликав країни-члени Альянсу проаналізувати свої партнерські відносини з Москвою та визначитися з вірністю спільним цінностям та інтересам.

Президент України також наголосив на важливості дотримання юридичних і джентльменських домовленостей між країнами, що допоможе уникнути непорозумінь та конфліктів. Зеленський вважає, що українські ЗМІ повинні демонструвати відповідальність у своїй роботі, намагаючись не завдавати шкоди українському контрнаступу.

Володимир Зеленський закликав міжнародну спільноту зосередитися на забезпеченні миру і стабільності в Україні, звертаючи увагу на необхідність спільних зусиль для протистояння російській агресії.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини