Головна / Новини / Зеленський: План перемоги України у війні готовий на 90%

Зеленський: План перемоги України у війні готовий на 90%

2024/09/16 - 20:52
Зеленський: План перемоги України у війні готовий на 90%

Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні заявив, що Україна визначила необхідні пункти плану перемоги у війні проти РФ та готова вже наступного тижня представити його союзникам.

Джерело: Зеленський у вечірньому зверненні

Пряма мова: "Протягом усього дня в різних форматах – наради з підготовки нашого, українського, Плану перемоги. Реальне наповнення всіх пунктів. Військове наповнення, політичне, дипломатичне, економічне. Залучені ключові особи за кожним напрямом. І необхідні для України кроки вже визначені, абсолютно чітко. Те, що може дати нам максимально сильні позиції для наближення миру – реального, справедливого миру. Для кожного кроку є й чіткий перелік пунктів, що саме необхідно, що саме працюватиме на посилення. Жодної неможливої речі там немає. Більш ніж на 90% усе виписано".

Деталі: Також Зеленський зазначив, що наступного тижня Україна планує представити цей План перемоги своїм міжнародним союзникам. за його словами, він стане важливим кроком у забезпеченні підтримки на глобальній арені та посиленні міжнародного права.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини