Головна / Новини / Ще 4 людини на Запоріжжі та Полтавщині померли внаслідок нічних атак Росії на Україну

Ще 4 людини на Запоріжжі та Полтавщині померли внаслідок нічних атак Росії на Україну

2024/08/27 - 12:14
Ще 4 людини на Запоріжжі та Полтавщині померли внаслідок нічних атак Росії на Україну

У Полтавській області в лікарні померли троє поранених внаслідок російського обстрілу 26 серпня, також на Запоріжжі померла ще одна жінка, яка постраждала під час нічної атаки 27 серпня росіян на область.

Джерело: голова Запорізької ОВА Іван Федоров, голова Полтавської ОВА Філіп Пронін

Пряма мова Федорова: "У лікарні померла літня жінка, яка отримала сильні опіки під час нічної атаки росіян на Запоріжжя. Її доставили до лікарні у вкрай важкому стані. Медики кілька годин боролися за її життя, але врятувати не змогли".

Деталі: Зазначається, що кількість жертв цієї атаки збільшилася до трьох. У лікарні залишається постраждалий чоловік з переломом кінцівки. Медики оцінюють його стан як стабільний середньої важкості. Ще двоє жінок після допомоги медиків відмовилися від подальшої госпіталізації.

Також очільник Полтавської ОВА Філіп Пронін повідомив, що у лікарні померли троє людей, які постраждали внаслідок масованої ворожої атаки 26 серпня. Ще двоє людей перебувають у лікарнях. 

Що передувало: 

  • Уночі російські війська атакували Запоріжжя 7 "Шахедами". Раніше повідомлялось про двох загиблих та 4 поранених.
  • Президент Володимир Зеленський повідомив, що 4 людини загинули та 16 дістали поранення у результаті чергового масованого удару росіян по Україні вночі та вранці 27 серпня.
  • За даними ДСНС, внаслідок повітряного нападу Російської Федерації 26 серпня загинули семеро людей, ще 47 поранені, серед них – четверо дітей.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини