Головна / Новини / Росіяни встановлюють металеві паркани для захисту Кримського мосту від атак дронів

Росіяни встановлюють металеві паркани для захисту Кримського мосту від атак дронів

Росіяни встановлюють металеві паркани для захисту Кримського мосту від атак дронів

Журналісти "Центру журналістських розслідувань" дізналися, що у тимчасово окупованому Криму біля Керченського мосту окупанти встановлюють металеві паркани, щоб захистит бетонні опори мосту від атак підводних і надводних дронів. Наразі їхня довжина сягає близько 600 метрів.

Джерело: "Радіо Свобода" "Крим.Реалії" з посиланням на "Центр журналістських розслідувань"

Деталі: Журналісти також повідомляють, що поруч із мостом у морі з'явилися бетонні тетраподи та металеві конструкції, схожі на протитанкові "їжаки", зварені між собою.

На південній частині острова Тузла виявили російські системи протиповітряної оборони, зокрема самохідний ЗРК "Панцир-С1", розміщений під мостом.

Крім того, на іншому боці острова журналісти зафіксували лінію косинців, що підсилюють роботу російських систем радіоелектронної боротьби. Металеві тетраедри, ймовірно, слугують хибними цілями для українських ракет і дронів.

Також вздовж південного боку Керченського мосту російська армія встановила близько десяти спостережних пунктів, кулеметних гнізд і позицій для ППО, які прикрили маскувальними сітками.

Нагадаємо: 20 серпня у тимчасово окупованому Криму біля Керченського мосту помітили будівництво, яке нагадує другий міст.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини