Головна / Новини / На Полтавщині затримали чоловіка, який кинув гранату біля п’ятиповерхівки і поранив 3 людей

На Полтавщині затримали чоловіка, який кинув гранату біля п’ятиповерхівки і поранив 3 людей

2024/09/10 - 18:24
На Полтавщині затримали чоловіка, який кинув гранату біля п’ятиповерхівки і поранив 3 людей

На Полтавщині поліцейські затримали чоловіка, який кинув гранату біля п’ятиповерхового будинку.

Джерело: Національна поліція

Деталі: Повідомляється, що близько четвертої години ранку 8 вересня до поліції надійшла інформація від громадян, що поблизу багатоквартирного будинку по вулиці Незалежності в місті Гребінка стався вибух.

Поліцейські попередньо встановили, що у дворі п’ятиповерхового будинку чоловік у стані сп’яніння, кинув гранату. В результаті вибуху поранення отримали троє місцевих мешканців 1989, 1986, 1992 років народження, які перебували в бесідці неподалік. Поранених доставили до лікарні. На щастя, загрози їх життю немає, додають правоохоронці.

Слідчі встановили, що до вчинення злочину причетний 28-річний місцевий мешканець. За місцем його проживання слідчі провели санкціонований обшук, у ході якого виявили та вилучили речові докази, які направлили на експертизу.

Фігуранта затримали. Наразі йому вже повідомлено про підозру у вчиненні двох злочинів (хуліганство та зберігання зброї) та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу - тримання під вартою, повідомляють місцеві поліцейські.

У разі визнання вини судом чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо: Пізно ввечері 8 вересня у місті Лубни Полтавської області невідомий чоловік кинув гранату у людей біля супермаркету, в результаті чого були травмовані та ушпиталені троє людей. Сам зловмисник загинув.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини