Головна / Новини / Білий дім вирішив не коментувати статтю про нібито операцію України з підриву "Північних потоків"

Білий дім вирішив не коментувати статтю про нібито операцію України з підриву "Північних потоків"

2024/08/16 - 10:22
Білий дім вирішив не коментувати статтю про нібито операцію України з підриву "Північних потоків"

У Білому домі вирішили утримались від коментування матеріалу видання The Wall Street Journal, яке написало про те, що українські високопосадовці схвалили операцію з підриву російських "Північних потоків".

Джерело: "Європейська правда"

Пряма мова координатора зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джона Кірбі: "Я не збираюся коментувати повідомлення Wall Street Journal про це".

Про нові деталі у справі читайте у статті: Володимир схвалив, Володимир виконав? Чи був український слід у підриві Nord Stream.

Передісторія:

    • 15 серпня газета The Wall Street Journal повідомила, що до підриву газогону у Балтійському морі причетні українські топ-посадовці. Зокрема, президент Володимир Зеленський нібито схвалив операцію з підриву "Північних потоків", а потім безуспішно намагався її скасувати. Операція нібито пройшла під наглядом колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.
    • Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заперечив причетність України до підриву російських "Північних потоків" у Балтійському морі і вказав пальцем на Росію.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини