Головна / Новини / Атака БпЛА по багатоповерхівці у Києві: загинула дівчинка, п'ятеро постраждалих

Атака БпЛА по багатоповерхівці у Києві: загинула дівчинка, п'ятеро постраждалих

Атака БпЛА по багатоповерхівці у Києві: загинула дівчинка, п'ятеро постраждалих

Внаслідок влучання російського дрона по багатоповерхівці у Солом'янському районі Києва загинула дівчинка 2009 року народження, постраждали п’ятеро мешканців, одну людину шпиталізували.

Джерело: міський голова Києва Віталій Кличко, КМВА, МВС

Пряма мова Кличка: "У будинку в Соломʼянському районі, за попередньою інформацією, одна людина загинула. Чотирьом постраждалим медики надали допомогу на місці. Пожежу локалізували. Рятувально-пошукова операція триває".

Деталі: Водночас у КМВА і МВС повідомляють про двох постраждалих.

Оновлено: У поліції підтвердили, що кількість постраждалих внаслідок ворожої атаки у Києві збільшилися до 4-х. Попередньо, у них гостра реакція на стрес.

Згодом Кличко повідомив, що кількість постраждалих зросла до п'яти. За даними ДСНС, загинула жінка, її  тіло виявили на 20-му поверсі.

За даними мера, загибла - дівчинка 2009 року народження.

У будинку пошкоджені квартири з 17 по 21 поверхи, пожежу ліквідували. На місці для мешканців будинку розгорнули мобільний намет для надання необхідної допомоги.

Що передувало: 

Російська армія увечері 25 жовтня запустила ударні безпілотники з північного напрямку. Унаслідок атаки в одній із квартир житлового будинку в Києві виникла пожежа.

Читайте також:

Щоб залишити коментар, будь ласка, авторизуйтесь.

Популярні новини
Останні новини
Подивитись всі новини